Descriere amănunțită magazin

Materialele de auto-hipnoză sunt instrumente utilizate în practica hipnoterapiei. Ele sunt menite să servească utilizatorului în parcursul său spre vindecarea traumelor. Acest proces are ca scop ghidarea individului în călătoria hipnotică, pentru a permite sugestiilor să se instaleze în subconștient. Așadar, materialele audio de auto-hipnoză ghidează utilizatorul spre o mai bună absorbție a sugestiilor. Materialul conține monologuri și narațiuni ale terapeutului, care îndrumă individul prin întreg procesul de hipnoză: instalarea stării de confort; relaxare profundă; inducerea sugestiilor specifice; revenirea la starea inițială. Astfel, auto-hipnozele  pot fi folosite individual, în funcție de timpul și programul fiecăruia. Materialele audio de auto-hipnoză lansează individul într-un proces de meditație profundă. Ele sunt focusate pe nevoi specifice, precum anxietatea și fobiile (și altele).

În funcție de subiectul abordat de fiecare material, durata unei călătorii hipnotice poate varia. Înregistrările sunt făcute într-un studio profesional, fapt ce asigură calitatea superioară a sunetului. În aceste materiale, accentul este pus pe vocea terapeutului. Aceasta este mulată pe un sunet ambiental. În acest fel rezultă materialul audio de auto-hipnoză. 

Monologurile, narațiunile și sugestiile audio sunt relatate și interpretate de Psiholog Ana-Maria Molocea. Aceste materiale sunt inspirate din practica psihologică internațională.

Call Now Button