Elibereaza -te de jocurile de noroc în doar 6 Ședințe cu ajutorul hipnozei!!!

Dependența de jocuri de noroc, în special de „păcănele”, poate distruge vieți, aducând dificultăți financiare și probleme relaționale. Într-o lume în care soluțiile rapide și eficiente sunt căutate de toată lumea, hipnoza Ericksoniană se dovedește a fi un tratament revoluționar. Imaginați-vă o viață în care nu mai sunteți dator și în care vă recâștigați controlul asupra destinului dumneavoastră – totul în doar șase ședințe de hipnoză.

Ce este Hipnoza Ericksoniană?

Hipnoza Ericksoniană este o formă de hipnoterapie dezvoltată de Milton H. Erickson, un pionier în domeniul psihoterapiei. Această metodă utilizează sugestii indirecte, metafore și povestiri pentru a accesa resursele inconștiente ale pacientului și pentru a facilita schimbarea comportamentală.

Procesul de tratament în 6 Ședințe

Ședința 1: evaluare și inducere a transei

  • În prima ședință, terapeutul va evalua istoricul dumneavoastră și va identifica tiparele comportamentale care susțin dependența. Se va induce o stare de tranziție relaxată, pregătindu-vă mintea pentru schimbare.

Ședința 2: sugestii pozitive și întărirea auto-controlului

  • Se introduc sugestii pozitive pentru a reduce dorința de a juca. Terapeutul vă va ghida prin exerciții de auto-control, întărind capacitatea de a rezista impulsurilor de a juca.

Ședința 3: explorarea motivațiilor și metafore de schimbare

  • Terapeutul va folosi metafore și povestiri pentru a explora motivațiile din spatele dependenței. Aceste tehnici ajută la reprogramarea minții și la stabilirea unor noi obiective pozitive.

Ședința 4: Dezvoltarea Abilităților de Coping

  • Veți învăța strategii eficiente de gestionare a stresului și a emoțiilor negative. Tehnicile de coping sunt esențiale pentru a preveni recăderile și pentru a menține controlul asupra comportamentelor.

Ședința 5: întărirea rezultatelor pozitive

  • Sugestiile hipnotice vor fi consolidate, iar schimbările pozitive observate până acum vor fi întărite. Această ședință se concentrează pe menținerea progresului și pe evitarea tentațiilor.

Ședința 6: planificare pe termen lung și prevenirea recăderilor

  • Ultima ședință este dedicată planificării pe termen lung. Terapeutul va oferi sugestii pentru menținerea succesului și pentru evitarea situațiilor care ar putea declanșa comportamentul dependent.

Imaginați-vă o viață fără dependență

Fără Datorii

  • Fără povara financiară a jocurilor de noroc, vă puteți concentra pe economisire și investiții inteligente. Imaginați-vă cum ar fi să nu mai trebuiască să vă îngrijorați în fiecare lună pentru plata datoriilor acumulate din cauza jocurilor de noroc.

Relații Îmbunătățite

  • Scăpând de dependență, veți putea repara și îmbunătăți relațiile cu familia și prietenii. Fără minciuni și secrete legate de obiceiul de a juca, veți putea construi relații bazate pe încredere și respect.

Control asupra Vieții

  • Redobândirea controlului asupra vieții dumneavoastră înseamnă a lua decizii conștiente și sănătoase. Veți putea să vă urmăriți pasiunile, să vă concentrați pe carieră și să vă bucurați de activități care aduc adevărata satisfacție și fericire.

Îmbunătățirea Sănătății Mentale și Fizice

  • Dependența de jocuri de noroc este adesea asociată cu stresul și anxietatea. Prin eliberarea de această dependență, veți observa o îmbunătățire semnificativă a stării de bine mentală și fizică.

Concluzie

Hipnoza Ericksoniană oferă o soluție rapidă și eficientă pentru dependența de jocuri de noroc, asigurând eliberarea în doar șase ședințe. Prin utilizarea tehnicilor de sugestie indirectă și metafore, hipnoza accesează resursele interne ale pacientului și facilitează schimbări comportamentale durabile. Imaginați-vă o viață fără datorii, cu relații îmbunătățite și cu un control total asupra destinului dumneavoastră. Dacă sunteți gata să faceți acest pas, hipnoza Ericksoniană poate fi cheia pentru a vă recâștiga libertatea și a vă construi un viitor mai bun.

Call Now Button