Modul de lucru

Cum mă programez? Daca mă veți contacta telefonic vom avea o mica discutie (aprox. 10-15 min) despre motivul pentru care solicitați sedințele de psihoterapie, despre situația în care vă aflați și dificultatea cu care vă confruntați. În cazul în care nu răspund la telefon, îmi puteți lăsa un mesaj sau pe WhatsApp, iar eu vă voi contacta imediat ce este posibil. Cât timp vom lucra împreună? Tipologia problemei dvs. va stabili durata și cursul ședințelor. Psihoterapia de scurtă durată este indicată pentru o problemă specifică, in timp ce probleme mai complexe, cum ar fi traumele din copilărie, abuzurile verbale, episod de molest, trauma vicarinată, pot necesita psihoterapie de lungă durată combinată cu ședințe de hipnoterapie. Numărul ședințelor de terapie depinde felul în care dumneavoastră înțelegeți ceea ce simțiți, emoțiile pe care le aveți și tiparele comportamentale de care sunteți legat . Ce trebuie să fac pentru a avea un maxim de eficiență?

  • să vă doriți schimbarea cu adevărat
  • să faceți un efort de a vă clarifica ceea ce vă doriți să obțineți prin intermediul terapiei
  • să vă identificați si să vă exprimați emoțiile, sentimentele, gândurile
  • să aveți răbdare și să învățați să vă iertați

Anamneza Psihoterapia sau hipnoterapia începe cu o serie de 2 sedințe în care veți vorbi deschis despre situația în care sunteți, vom explora situația în profunzime, voi evalua natura problemei, gravitatea ei, vă voi raspunde intrebarilor dvs. si vom stabili ce ați dori sa obtineți in urma psihoterapiei. De asemenea, cadrul interviului oferă posibilitatea să ne cunoastem si să evaluăm oportunitatea de a lucra împreună. De asemenea, psihologul evaluează eligibilitatea persoanei pentru demersul terapeutic – motivație și seriozitate.

Confidențialitatea – Toate subiectele pe care le vom discuta în ședintele de terapie sau consiliere, precum și datele dvs de indentitate ramân confidențiale, protejate de relația profesională dintre mine ca și profesionist și dvs ca pacient. Cu fiecare pacient întocmesc un contract de confidențialitate și preluare a datelor GDPR, pentru siguranța și liniștea sufletească a acestuia.

Call Now Button