Politica de Livrare si Retur

Plata prin PlatiOnline

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta.
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Cum va aparea tranzactia pe extrasul de cont

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele psihologmariamolocea.

 

Produsele livrate sunt de tip Sedinte audio de mindfulness, cursuri

Expediere:

Toate produsele psihologmariamolocea.ro sunt livrabile online si nu necesita expediere.

Produsele digitale se primesc direct in Checkout imediat dupa confirmarea platii. 

Daca nu ai primit produsul in Checkout sau in Inbox verifica si casuta de spam.

Daca ai platit si nu ai primit, scrie-ne la psihologmariamolocea@gmail.com

 

POLITICA DE RETURNARE CATEGORIA PRODUSE

 

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014: consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului sau livrarea produsului – curs online. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la denuntarea contractului. Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor.

MOLOCEA ANA MARIA – CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE 45070260 va inapoia contravaloarea comenzii in maxim 30 (treizeci de zile) de la notificare și primirea produsului returnat. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

 

POLITICA DE RETURNARE CATEGORIA SERVICII si PRODUSE DIGITALE

Mai jos aveti Politica de Anulare a unei comenzi de produse digitale, servicii și  cursuri online.

Anularea si returul comenzilor de servicii

  1. Anularea SERVICIILOR si cursuri online (carti, cursuri, materiale ce se descarca de pe Internet sau sunt folosite online, cloud) se poate efectua pana in momentul livrarii serviciului achizitionat. Parcurgerea unui curs inseamna livrarea produsului digital și, potrivit  DIRECTIVA (UE) 2019/2161 A PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI A CONSILIULUI din 27 noiembrie 2019 ( C 30- Dreptul de retragere), acesta este exceptat de la plata returului. 
  2. Dupa livarea serviciilor achizitionate, comanda nu mai poate fi anulata.
  3. Orice anulare tardiva a unei comenzi se va taxa cu intreaga valoare a respectivei comenzi.
  4. In cazul in care anularea unei comenzi se face inaintea termenului mentionat, veti putea alege intre returnarea contravalorii comenzii sau convertirea sumei platite intr-un credit pe care il veti putea utiliza ulterior pentru un nou program.
  5. Comezile onorate – cursuri parcurse- nu se ramburseaza contravaloarea comenzii, nici nu e posibila convertirea acesteia intr-un credit viitor in cazul anularii comenzii dupa data limita (conform  DIRECTIVA (UE) 2019/2161 A PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI A CONSILIULUI din 27 noiembrie 2019).
  6. Anulare unei comenzi se poate face  printr-un e-mail la adresa: psihologmariamolocea@gmail.com. Dupa anularea unei tranzactii prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului, in functie de politica acesteia.
  7.  Dorința noastra este de a ne pastra clientii multumiti. Scrieti-ne la contact psihologmariamolocea@gmail.com despre situatia care va impune sa solicitați returul și, chiar daca produsele digitale sunt exceptate la returnarea platii, in conditii justificate, vom returna produsul. 

Anularea comenzii de servicii, care se incadreaza in conditiile de mai sus, duce la ramburarea contravalorii comenzii. Plata se va face de catre MOLOCEA ANA MARIA – CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE 45070260. catre client in maxim 30 (treizeci de zile) de la primirea notificarii de anulare. Suma inapoiata difera in functie de momentul anularii comenzii:

  • daca comanda s-a anulat integral, inainte de ca serviciul sa fie livrat, MOLOCEA ANA MARIA – CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE 45070260 va achita integral valoarea comenzii.
  • daca comanda s-a anulat in timpul desfasurarii serviciului. rambursarea sumei nu mai este posibila.

Anularea comenzilor de produse

Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare si doar in cazul contractelor la distanta ( orice contract incheiat intre profesionist si consumator in cadrul unui sistem de vanzari la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a profesionistului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a multor mijloace de comunicare la distanta, panala si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul).

 

 

Call Now Button