Regresie viața anterioară

Hipnoza regresivă în viețile anterioare ne ajută să ne conectăm cu trecutul nostru, descoperind de unde ne provin fricile, fobiile, alergiile, dacă ceea ce ni se întâmpla acum este o repercusiune a trecutului.

De ce este benefică o regresie în viața anterioară?

Pentru că, la fel cum se face regresia într-o perioadă a copilăriei, pentru a face pace cu trecutul, tot așa putem face pace cu viețile înainte de aceasta, pentru a ne regăsi echilibrul, bunăstarea emoțională, fizică și spirituală.

Terapia regresivă în viața precedentă, sau una dintre viețile anterioare, este o stare meditativă de transă hipnotică în care o persoană își poate aminti, văzând, auzind și simțind, viețile trecute pe care le-a trăit. Dacă vă puteți îngăduit ideea că nu moare conștiința atunci când inima încetează să bată, poate reușiți să ingăduți sufletului să călătorească spre ceea ce ați trăit deja.

Multe persoane au frică de înălțime și nu-ți pot explica, iar ulterior, in timpul regresiei, constată că au murit în urma unei căzături sau a unei sinucideri. Unei alte persoane îi este frică de apă și constată că a murit înecată într-o viață precedentă, iar conștientizarea vindecă acea traumă. Regresia ajută persoanele cu probleme cronice de sănătate care nu au origine cunoscută, cele cu fobii inexplicabile, precum și anumite cazuri de infertilitate inexplicabilă sau pierderi de sarcină.

Sufletul are memorie și nu putem controla în care viață vrea să se ducă, noi putem doar să-i cerem, dar nu este întotdeauna este vorba despre descoperirea traumelor din trecut. Uneori ți se arată fericirea într-o viață anterioară, care poate fi inspirantă și te poate ajuta să-ți amintești cum să trăiești o viață mult mai bună astăzi. Văzând cum ai strălucit într-o viață trecută, îți poți aminti valoarea și puterea sufletului tău. Practic hipnoza regresivă este o punte într-un eveniment marcant al acestei vieți, sau ale unei vieți înainte de aceasta.

Părțile corpului pot fi blocate de probleme emoționale rămase captive, care transced această viață. Multe persoane constată că boala din viața aceasta are strânsă legătură cu un evenimente dintr-o viață precedentă. Conștientizând și rezolvând conflictul interior care ne apasă, putem aduce mult confort și liniște asupra problemelor în chestiune.

Știu că există un motiv pentru toate.

Nu există explicație științifică în ceea ce privește regresia hipnotică. Există mult prea multe lucruri referitoare la mintea umană care depășesc puterea noastră de înțelegere. Noi ca societate avem mult de câștigat de pe urma cercetării misterelor minții, sufletului, a vieții de dincolo de moarte și influența experiențelor din viețile trecute asupra comportamentului nostru prezent.

Suntem la început de drum în descoperirea secretelor minții, al labiritului de iluzii al vieții și al misterului sufletului. Oamenii de știință fac descoperiri uimitoare în ceea ce privește reîncarnarea, stadiile de dezvoltare psihologică a omului, conștiință și conștiență, dar încă nu avem răspuns la întrebarea ”DACĂ DUMNEZEU L-A CREAT PE OM ȘI I-A DAT SUFLET DIN SULFLETUL LUI, CINE L-A CREAT PE DUMNEZEU?”.

Call Now Button