Suferi de anxietate, alte frici si fobii? Hipnoza este solutia pentru tine ― Actioneaza Acum!

Spune Adio Fricilor și fobiilor!

Hipnoza este Soluția pentru tine!

Suferi de anxietate, alte frici si fobii?

Actioneaza Acum!

Ce spun Clientii?

Suferi de anxietate? Îți este frică de zborul cu avionul? Îți este frică de apă? Ai alte frici și fobii? Vei vedea rezultatul parcurgând doar 7 Pasi din Hipnozele mele!

Descoperă soluții pentru anxietatea ta și înfruntă-ți fricile cu ajutorul celor 7 pași din hipnozele mele! Indiferent dacă suferi de anxietate, îți este teamă de zborul cu avionul, de apă sau de alte frici și fobii, acești pași te vor ghida către rezultate pozitive și te vor ajuta să-ți depășești temerile.

  1. Auto-reflexie și conștientizare: Primul pas în procesul de vindecare este să îți înțelegi anxietatea și temerile tale. Învață să identifici gândurile și emoțiile care le provoacă și să le analizezi într-un mod obiectiv.
  2. Relaxare profundă: Hipnozele mele îți vor oferi tehnici eficiente de relaxare profundă, care te vor ajuta să reduci nivelul de anxietate și să-ți calmezi mintea.
  3. Reglarea respirației: Respirația corectă și controlată este cheia pentru a-ți regla nivelul de anxietate. Vei învăța tehnici de respirație care îți vor permite să te relaxezi și să-ți calmezi sistemul nervos.
  4. Vizualizare ghidată: Prin intermediul hipnozei și al tehnicii de vizualizare ghidată, vei învăța să-ți imaginezi experiențe pozitive și să-ți construiești o imagine mentală a înfruntării temerilor tale. Astfel, vei reprograma subconștientul pentru a avea o reacție mai calmă și mai controlată în situațiile care te sperie.
  5. Desensibilizare sistematică: Pas cu pas, vei fi expus treptat la situațiile sau obiectele care îți provoacă frică, într-un mod controlat și sigur. Această tehnică te va ajuta să-ți construiești treptat toleranța și să îți reduci anxietatea.
  6. Reframe-ul mental: În timpul hipnozei, vei învăța să restructurezi modul în care îți percepi anxietatea și temerile. Vei învăța să-ți schimbi gândurile negative în gânduri pozitive și să-ți construiești o perspectivă mai sănătoasă și mai echilibrată.
  7. Exerciții de întărire și consolidare: În final, vei primi exerciții și tehnici pe care să le practici în mod regulat, pentru a-ți menține progresul și a-ți consolida starea de bine și încrederea în tine.

Prin urmarea acestor 7 pași din hipnozele mele, vei avea oportunitatea de a-ți depăși anxietatea și temerile. Fie că este vorba despre frica de zbor, frica de apă sau alte fobii, poți construi o viață mai împlinită și mai liberă de anxietate. Încrederea în tine și curajul de a te confrunta cu temerile tale te vor ghida către succesul personal și o bunăstare emoțională durabilă.

Iată câteva dintre Hipnozele Mele Audio-Ghidate ce te vor ajută:

Sunt aici sa te ajut!

Programează O Ședința Acum! Nu mai amână schimbarea în bine!

Programează o ședință.

Poti completa formularul de mai jos pentru programare:

Despre mine

Viața e ca un naufragiu, dar cântăm în bărcile de salvare. Sunt Ana Maria, psiholog clinician și hipnoterapeut. Ajut oamenii să se elibereze de emoții și stări negative. Mă concentrez pe cauzele care generează probleme și ofer terapie de cuplu. În ședințele de psihoterapie, descoperim tiparele comportamentale și eliminăm suferința trecutului. Îmi pasă de oameni și îmi place să-i ajut să-și redobândească viața.

Studii: Psihologie, Științele Comunicării, Psihodiagnoză Cognitivă și Consiliere Psihologică, Psihologie Judiciară.

Certificări și specializări: Psiholog clinician, Hipnoterapie Ericksoniană și Clinică, Abordarea terapeutică a dependențelor și Managementul Furiei, Tehnica exprimării emoționale Pennennaker, Psihoterapia Integrativă a Scenariului, Anxietatea – Teorie și practică.

Ofere terapie pentru dependența de jocuri de noroc și de droguri. Înțeleg pericolele acestor dependențe și ofer confidențialitate totală. Terapia ajută la obținerea controlului asupra comportamentului, gestionarea emoțiilor negative, restabilirea armoniei familiale și adoptarea unui stil de viață echilibrat. De asemenea, se învață recunoașterea și evitarea situațiilor de risc. Psihoterapia și hipnoza au rezultate remarcabile, iar vindecarea aduce îmbunătățiri atât la nivel fizic, cât și emoțional. Participanții simt o revenire a entuziasmului și găsesc un nou sens în viață.

În concluzie, psihoterapia și hipnoza mă fascinează, iar ajutorul acordat oamenilor îmi aduce bucurie și satisfacție.

Vezi mai multe despre mine aici

Call Now Button